Leiden, 15 december 2014

Maandagmiddag is er op de Bargelaan in Leiden een ernstige aanrijding tussen een vrachtwagen en een persoon gebeurd.

Politie, brandweer, ambulance en zelfs een traumahelikopter werden opgeroepen voor de aanrijding. BHV’ers van het LUMC hebben zich ontfermt over het slachtoffer. Deze is na behandeling zwaargewond vervoerd naar het LUMC. De vrachtwagenchauffeur verkeerde in shock en is door de ambulancedienst behandeld.

De politie stelt een onderzoek in naar de aanrijding. Waarschijnlijk zag de vrachtwagenchauffeur de persoon over het hoofd.

Foto’s: Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten