Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie op de Langeraarseweg in Ter Aar

Ter Aar, 27 december 2014

Vanmorgen omstreeks elf uur werden politie ambulance en traumahelikopter naar de Langeraarseweg in Ter Aar gestuurd voor een medische noodsituatie binnenshuis.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een man door nog onbekende reden gewond was geraakt in zijn woning. De First Responders van brandweer Ter Aar hebben samen met het mobiel medisch team het ambulancepersoneel ondersteund bij de behandeling van het slachtoffer. De man is met ondersteuning van de ambulancebroeders naar de brancard gelopen en is hierna behandeld in de ambulance, hierna is men met spoed vertrokken naar een ziekenhuis. De arts van de traumahelikopter hoefde niet mee met de ambulance dus steeg de helikopter weer op en ging retour naar zijn basis.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten