Aanhangwagentje met kerstbomen in brand Vogelplein Gouda

Vogelplein_WSlagers_02

Gouda, 30 december 2014

Rond 20.00 uur vanavond werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan het Vogelplein te Gouda. Het zou gaan om een carport of afdak. Bij aankomst bleek er een aanhangwagentje met daarin een aantal kerstbomen in lichterlaaie te staan.

Gelukkig was het vuur snel geblust. De aanhanger stond in een overdekte brandgang waardoor het vuur makkelijk had kunnen overslaan op de boven en naast gelegen woningen. De brandweer heeft met de warmtebeeldcamera het plafond van de doorgang gecontroleerd maar toen bleek dat hier geen brandhaard zat konden ze retour. De politie heeft het in onderzoek maar brandstichting is aannemelijk.

Foto’s: Wim Slagers

Vogelplein_WSlagers_01 Vogelplein_WSlagers_03 Vogelplein_WSlagers_04

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten