Lekkerkerk, 4 januari 2015

Vanmiddag omstreeks tien over twee werd de ambulancedienst opgeroepen voor een medische noodsituatie op de Wibautstraat in Lekkerkerk, twintig minuten later werd de traumahelikopter gealarmeerd om de ambulancedienst aldaar te komen assisteren.

De traumahelikopter is geland in een weiland vlakbij het incident, hierna is de arts naar locatie gegaan om het slachtoffer te behandelen. Na de behandeling is de arts meegegaan met de ambulance naar het ziekenhuis. de traumahelikopter is daar ook heen gevlogen en heeft aldaar de arts weer opgehaald.

Het incident was binnenhuis en onze fotograaf heeft daar geen foto’s gemaakt om persoonlijke redenen.

Foto’s: Geert Kok

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten