Traumahelikopter assisteert bij medische noodsituatie op het Schoonhovens College in Schoonhoven

IMG_6282

Schoonhoven, 19 februari 2015

Vanochtend om half elf werd een ambulance en ook de traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie op Schoonhovens College in Schoonhoven. De helikopter met daarin het MMT landde pal voor de school op het schoolplein.

In de school was een medische noodsituatie waarbij assistentie van het MMT noodzakelijk was. Het slachtoffer is uiteindelijk na behandeling per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Wat de aard van de medische noodsituatie was is bij ons onbekend. Het MMT is na behandeling weer met het gehele team (arts, verpleegkundige en piloot) vertrokken naar de eigen uitvalsbasis in  Rotterdam.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_6283 IMG_6287 IMG_6288 IMG_6289 IMG_6290 IMG_6292 IMG_6294 IMG_6294a

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten