Autobrand op oprit 2 van de A44 in Abbenes

Abbenes, 23 februari 2015

Vanavond omstreeks half zeven werden brandweer posten van Nieuw-Vennep en de OVD uit veiligheidsregio Kennemerland en uit Hollands-Midden brandweerpost Sassenheim opgeroepen voor een autobrand op oprit 2 bij hectometerpaal 6,4 van de A44 in Abbenes.

Uiteindelijk hoefde alleen de brandweer van Sassenheim in actie te komen, omdat dit een grensgeval betreft worden de korpsen uit beide regio’s gealarmeerd. Een personenauto had last van rook/stoomvorming door een warmloper in het motorcompartiment. De bestuurder merkte dit tijdig op en zette zijn auto stil op de oprit. De brandweer heeft de motorkap geopend en had de brandende/smeulende resten snel geblust met één straal hogedruk. Nadat de brandweer klaar was heeft bergingsbedrijf BCB het voertuig geborgen. De oprit was ten tijde van de hulpverlening en de berging tijdelijk afgesloten voor het verkeer door Rijkswaterstaat.

Foto’s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten