Vermiste man rijdt met auto het water in aan de Voorwillenseweg te Gouda

Voertuig te water Gouda (8)Gouda, 23 februari 2015

Omstreeks negen uur vanavond gaf de politie een melding uit om uit te kijken in Gouda naar een vermiste man, rijdend in een rode Opel. Vrijwel direct daarna werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Voorwillenseweg. Eenmaal ter plaatse troffen de hulpdiensten hier een rode Opel in het water. Het bleek de vermiste man.

De man wilde vanaf de Steinsedijk de Voorwillenseweg oprijden alleen nam de bocht te scherp. Hierbij reed de man niet over het asfalt de dijk af maar via het gras en kwam zodoende onderaan de dijk in het water terecht.

De man kon zelf het voertuig niet verlaten en de toegesnelde hulpdiensten klommen dan ook naar beneden om het slachtoffer hierbij te helpen. Na enige moeite werd de man uit de auto gehaald en door enkele hulpdiensten weer de dijk opgetrokken. Hier stond de ambulancedienst klaar om de zorg van de man over te nemen waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd.

Een duiker van brandweerpost Gouda heeft nog een zoekslag gemaakt en het voertuig gecontroleerd maar er werd buiten het eerste slachtoffer om niemand meer aangetroffen. De hulpdiensten konden hierop inpakken en retour kazerne.

De politie heeft de komst van de berger afgewacht waarna de auto werd geborgen en de Voorwillenseweg weer werd vrijgegeven.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Voertuig te water Gouda (1) Voertuig te water Gouda (2) Voertuig te water Gouda (3) Voertuig te water Gouda (4) Voertuig te water Gouda (5) Voertuig te water Gouda (6) Voertuig te water Gouda (7) Voertuig te water Gouda (9) Voertuig te water Gouda (10) Voertuig te water Gouda (11) Voertuig te water Gouda (12) Voertuig te water Gouda (13) Voertuig te water Gouda (14) Voertuig te water Gouda (15) Voertuig te water Gouda (16) Voertuig te water Gouda (17) Voertuig te water Gouda (18)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten