Middelbrand Bestelbus van Motor Cycles CCK op de Blekerstraat in Katwijk

Katwijk, 25 februari 2015

Vanavond om 22:58 uur werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een voertuigbrand op de Blekerstraat in Katwijk, vlak na aankomst van de brandweer schaald men op naar ‘Middelbrand’ en komt ook de tweede tankautospuit van Katwijk samen met de OVD ter plaatse.

Ter plaatse bleek dat een bestelbus van Motor Cycles CCK (Coast Customs Katwijk) voor het pand van het bedrijf in lichterlaaie stond. De brandweer heeft meteen flink ingezet om overslag naar het bedrijfspand te voorkomen. Gelukkig was het vuur snel onder controle met meerdere stralen one-seven en na een verkenning in het pand bleek dat deze op wat lichte rook binnen na niet van binnen beschadigd was geraakt.

Hoe de brand precies kon ontstaan is nog onduidelijk, de politie houdt onder andere rekening met brandstichting. In de omgeving van het pand werden twee handschoenen gevonden op de weg, de politie heeft deze veilig gesteld zodat de technische recherche kan onderzoeken of deze mogelijk betrokken zijn geweest bij de brand. De bestelbus evenals de daarin geparkeerde motor zijn helemaal uitgebrand en kunnen als verloren worden beschouwd.

Foto’s & Video: Devin Waasdorp

 

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten