Schietincident in woning op de Ree in Reeuwijk

Schietpartij Ree Reeuwijk (3)Reeuwijk, 25 maart 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Ree in Reeuwijk. Al snel werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Er bleek melding te zijn gemaakt van een schietpartij.

De eerste ter plaatse gekomen politie eenheden gingen met handen op de wapens en kogelwerende vesten op de woning af waar uiteindelijk een man, vermoedelijk de bewoner, werd aangehouden. In de woning trof men een andere man gewond aan.

De hulpdiensten hebben zich ontfermd over het slachtoffer en uiteindelijk is het MMT uit Rotterdam met de traumahelikopter ter plaatse gekomen om hierbij te assisteren.

Volgens de eerste berichten zou het gaan om een makelaar die aanwezig was in de woning omdat de bewoner de woning te koop heeft staan. Door nog onbekende reden heeft de bewoner de makelaar verwond en dit zou zijn gebeurd met een vuurwapen.

Bovenstaand is ons op locatie verteld door een betrokkene maar is nog niet officieel bevestigd door de politie. Deze heeft een onderzoek gestart. De technische recherche is hierbij ter plaatse gekomen. De omgeving is daarvoor tijdelijk ruim afgezet.

De man is met spoed en onder motorbegeleiding afgevoerd naar het Erasmus MC ziekenhuis in Rotterdam. Wanneer er meer informatie is zullen wij dit hier vermelden.

Inmiddels heeft de politie laten weten dat het slachtoffer een 52-jarige man betreft en de verdachte zou een 81-jarige man zijn.

Tekst: 112HM
Foto’s: Lars van der Toorn

Schietpartij Ree Reeuwijk (1) Schietpartij Ree Reeuwijk (2) Schietpartij Ree Reeuwijk (4) Schietpartij Ree Reeuwijk (5) Schietpartij Ree Reeuwijk (6) Schietpartij Ree Reeuwijk (7) Schietpartij Ree Reeuwijk (8) Schietpartij Ree Reeuwijk (9) Schietpartij Ree Reeuwijk (10) Schietpartij Ree Reeuwijk (11) Schietpartij Ree Reeuwijk (12) Schietpartij Ree Reeuwijk (13) Schietpartij Ree Reeuwijk (14) Schietpartij Ree Reeuwijk (15) Schietpartij Ree Reeuwijk (16) Schietpartij Ree Reeuwijk (17) Schietpartij Ree Reeuwijk (18) Schietpartij Ree Reeuwijk (19) Schietpartij Ree Reeuwijk (20) Schietpartij Ree Reeuwijk (21) Schietpartij Ree Reeuwijk (22) Schietpartij Ree Reeuwijk (23) Schietpartij Ree Reeuwijk (24) Schietpartij Ree Reeuwijk (25) Schietpartij Ree Reeuwijk (26) Schietpartij Ree Reeuwijk (27) Schietpartij Ree Reeuwijk (28) Schietpartij Ree Reeuwijk (29) Schietpartij Ree Reeuwijk (30) Schietpartij Ree Reeuwijk (31) Schietpartij Ree Reeuwijk (32) Schietpartij Ree Reeuwijk (33) Schietpartij Ree Reeuwijk (34) Schietpartij Ree Reeuwijk (35) Schietpartij Ree Reeuwijk (36)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten