Zwaargewonde na steekpartij in café Schoolstraat Noordwijk

Noordwijk / Katwijk, 27 maart 2015

Vannacht omstreeks kwart over twaalf heeft de politie een alarmering gekregen van een steekpartij aan de Schoolstraat. De politie is massaal ter plaatse gekomen.

Een bekende van het slachtoffer besloot na de steekpartij het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen. Op de N206 ter hoogte van de chinees verslechterde het slachtoffer zijn toestand en besloot de man 112 te bellen. Hierop kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. Een opgeroepen traumahelikopter is niet niet ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is vervolgens met spoed vervoerd.

De politie heeft het café afgezet voor onderzoek. De politie is in de wijk gaan zoeken naar de dader omdat deze was weggerend. De technische recherche is ter plaatse gekomen om Na enkele minuten kwamen drie hondengeleiders aan om bij de verdachte binnen te vallen. Na enkele malen aanroepen van de politie kwam er geen gehoor. Omdat het vermoeden bestond dat de persoon niet thuis was hebben deze de deur niet open gebroken. Hierop konden de hondengeleiders weer retour.

Update politiebericht

Noordwijk – De politie hield vrijdag 27 maart een 26-jarige Noordwijker aan op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident in een cafe.

Een 51-jarige man uit Noordwijk raakte aan het begin van de nacht zwaargewond na een ruzie in een cafe aan de Schoolstraat.

De bezoeker van het cafe Het Barretje werd tijdens de ruzie met een mes neergestoken door een man die daarna wegvluchtte in onbekende richting. Het slachtoffer is na het steekincident in een auto van vrienden gestapt om naar het ziekenhuis te gaan. Op de N206 ging het slechter met de Noordwijker waarna de ambulance werd gebeld. De Noordwijker is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en direct geopereerd. De politie doet onderzoek naar het steekincident.

De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten