Auto vliegt uit de bocht op de Provincialeweg N206 in Katwijk

Katwijk, 2 april 2015

Vanavond omstreeks kwart voor elf kregen brandweer, politie en ambulance melding van een ongeval met beknelling op de Provincialeweg N206 in Katwijk ter hoogte van het Shell tankstation.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een personenauto, welk richting Leiden reed, door nog onbekende oorzaak uit de bocht was gevlogen en deze heeft toen een lantaarnpaal en een elektriciteitskastje geramd. Van beknelling bleek echter geen sprake, de brandweer heeft wel wat hand en spandiensten verricht en gewacht tot Liander de stroom eraf had gehaald. De bestuurder is door de ambulancedienst onderzocht in de ambulance maar gelukkig bleek van letsel geen sprake. De bestuurder is na het onderzoek in de ambulance door de politie meegenomen naar het bureau.

De auto raakte tijdens het ongeval total loss, een berger heeft deze opgehaald. Netbeheerder Liander neemt de verdere reparaties aan de lantaarnpaal en het kastje op zich. De Provincialeweg N206 in Katwijk was in de richting van Katwijk afgesloten door de politie, het verkeer moest omrijden.

Foto’s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten