Frontale botsing op de Lisserweg in Weteringbrug

Weteringbrug, 6 april 2015

Vanmorgen omstreeks elf uur kregen politie, brandweer en ambulance melding van een ongeval met letsel op de Lisserweg in Weteringbrug.

Eenmaal ter plaatsen bleek dat er een frontale botsing was gebeurt bij de bocht ter hoogte van het A44 viaduct. Een personenauto sneed vermoedelijk de bocht af en kwam toen in botsing met een tegenligger. De brandweer uit onder andere Roelofarendsveen hoefde uiteindelijk niet ingezet te worden. De ambulancedienst heeft meerdere personen nagekeken maar gelukkig bleek van letsel geen sprake. Een berger heeft beide voertuigen geborgen, deze raakte bij de botsing aanzienlijk beschadigd. Tijdens de hulpverlening en de berging was de Lisserweg afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten