Ongeval auto/vrachtwagen op de A44 in Sassenheim

Sassenheim, 6 april 2015

Vanmiddag omstreeks tien over half één kregen brandweer politie en ambulance melding van een ongeval met beknelling op de A44 in Sassenheim.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een personenauto in botsing was gekomen met een vrachtwagen, de personenauto was toen tot stilstand gekomen tegen de midden-vangrail. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er van beknelling geen sprake was, wel heeft de brandweer enkele hand en spandiensten verricht. De inzittende van de personenauto zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar gelukkig bleek van letsel geen sprake. De personenauto raakte bij de klap zwaar beschadigd en is total loss, een berger heeft deze geborgen. De vrachtwagen stond verderop op de afrit en had wat schade aan de voorzijde, maar deze kon laten zijn weg weer vervolgen.

Tijdens de hulpverlening en de berging was de gehele A44 richting Den Haag ter hoogte van afrit Warmond (bij vd Valk) afgesloten voor al het verkeer, deze moesten omrijden via de Rijksstraatweg en de N444.

Eerste twee foto’s: Devin Waasdorp

Rest van de foto’s via: 112Bollenstreek

 

IMG_2229 [112hm]IMG_2230 [112hm]IMG_2234 [112hm]IMG_2243 [112hm]IMG_2252 [112hm]IMG_2265 [112hm]IMG_2268 [112hm]

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten