Verdachte situatie op de Zuiderstraat in Sassenheim

Sassenheim, 6 april 2015

Vannacht omstreeks half twee kreeg de politie melding van een verdachte situatie op de Hoofdstraat/Zuiderstraat  in Sassenheim.

Een bewoner van de Zilverstroom had iets verdachts gezien in de omgeving, het zou gaan om een verdachte man die bij een woning was gezien. De politie sloot gelijk de omgeving af met meerdere eenheden en ging op onderzoek uit. Te voet en op de bikes hebben de agenten de omgeving en het appartementencomplex gecontroleerd. Na ongeveer drie kwartier was alles grondig doorzocht maar er werden verder geen verdachte sporen en/of personen meer aangetroffen, hierop ging men weer met vervolg.

Foto’s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten