Brand Rottekade ZHN 21415 (2)

Zevenhuizen, 21 april 2015

De tankautospuit van brandweer Zevenhuizen en de ladderwagen van Gouda werden om 09:07 uur gealarmeerd voor een brand in een tuinhuisje op de Rottekade in Zevenhuizen. Ter plaatse was er brand ontstaan in een chalet.

De brandweer heeft een slot doorgeknipt om met de tankautospuit op het terrein te komen om te gaan blussen. De brandweer heeft de brand met één straal hoge druk geblust waarna de sloopwerkzaamheden konden beginnen.

 

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Foto’s: Sven Poeze

Brand Rottekade ZHN 21415 (3) Brand Rottekade ZHN 21415 (4) Brand Rottekade ZHN 21415 (5) Brand Rottekade ZHN 21415 (6) Brand Rottekade ZHN 21415 (7)Brand Rottekade ZHN 21415 (1)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten