Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (8)

Gouda, 4 mei 2015

De brandweer werd vanavond opgeroepen voor een melding ongeval materieel (gasontsnapping) aan de Pinksterbloemstraat in Gouda.

Er werd door de bewoners van de woning een gaslucht geroken en hebben daarom 112 gebeld.
Na meting door de brandweer in de kruipruimte van de woning werd duidelijk dat het daadwerkelijk om een gaslek ging. De loodgieter en Joulz werden ter plaatse gevraagd om het lek te dichten. De brandweer kon daarna weer retour.

Foto’s: Franklin Coenen & Wim Slagers

Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (1) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (2) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (3) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (4) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (5) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (6) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (7)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten