Gaslek in woning Pinksterbloemstraat te Gouda

Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (8)

Gouda, 4 mei 2015

De brandweer werd vanavond opgeroepen voor een melding ongeval materieel (gasontsnapping) aan de Pinksterbloemstraat in Gouda.

Er werd door de bewoners van de woning een gaslucht geroken en hebben daarom 112 gebeld.
Na meting door de brandweer in de kruipruimte van de woning werd duidelijk dat het daadwerkelijk om een gaslek ging. De loodgieter en Joulz werden ter plaatse gevraagd om het lek te dichten. De brandweer kon daarna weer retour.

Foto’s: Franklin Coenen & Wim Slagers

Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (1) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (2) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (3) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (4) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (5) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (6) Gaslekkage Pinksterbloemstraat Gouda (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten