Traumahelikopter inzet bij val van hoogte Noordeinde Aarlanderveen

IMG_2420 (Kopie)

Aarlanderveen, 5 mei 2015

Vanochtend rond kwart voor elf werden meerdere politie eenheden en twee ambulances gealarmeerd voor een val van hoogte op het Noordeinde in Aarlanderveen. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam werd opgeroepen voor medische assistentie.

Ter plaatse was een schilder van nog onbekende hoogte naar beneden gevallen en was hierdoor ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed onder begeleiding van de trauma arts naar een ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren zal door de politie onderzocht worden.

Foto’s: Jasper van Reenen

IMG_2419 (Kopie) IMG_2418 (Kopie) IMG_2421 (Kopie) IMG_2422 (Kopie)  IMG_2417 (Kopie)   IMG_2413 (Kopie) IMG_2412 (Kopie) IMG_2414 (Kopie)IMG_2411 (Kopie) IMG_2415 (Kopie)IMG_2423 (Kopie)IMG_2426 (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten