Auto te water Plasweg te Waddinxveen

Auto te water Plasweg Waddinxveen (1)Waddinxveen, 9 mei 2015

Rond 09.15 uur vanmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding ‘voertuig te water’ aan de Plasweg te Waddinxveen.

Een automobilist was door een ons onbekende oorzaak van de weg geraakt, een boompje omvergereden en daarna in de sloot terechtgekomen. Gelukkig bleek dat de inzittenden van het voertuig ongedeerd het voertuig hadden verlaten en konden de gealarmeerde brandweer en ambulance retour. Een berger heeft de wagen op het droge getakeld en afgevoerd. Ten tijde van de berging was de Plasweg even afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen & Wim Slagers

Auto te water Plasweg Waddinxveen (2) Auto te water Plasweg Waddinxveen (3) Auto te water Plasweg Waddinxveen (4) Auto te water Plasweg Waddinxveen (5) Auto te water Plasweg Waddinxveen (6) Auto te water Plasweg Waddinxveen (7) Auto te water Plasweg Waddinxveen (8) Auto te water Plasweg Waddinxveen (9) Auto te water Plasweg Waddinxveen (10) Auto te water Plasweg Waddinxveen (11) Auto te water Plasweg Waddinxveen (12) Auto te water Plasweg Waddinxveen (13) Auto te water Plasweg Waddinxveen (14) Auto te water Plasweg Waddinxveen (15) Auto te water Plasweg Waddinxveen (16)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten