Flinke schade na aanrijding Dorpsstraat/Gemeneweg Hazerswoude-Dorp

IMG_2472 (Kopie)

Hazerswoude-Dorp, 9 mei 2015

Vanavond rond half zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de kruising Dorpsstraat/Gemenweg in Hazerswoude-Dorp.

Ter plaatse had er een lichte aanrijding plaats gevonden tussen twee voertuigen maar door de schrik heeft de bestuurder van de rode auto op het gaspedaal getrapt in plaats van de rem waarna de nodige schade ontstond. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is onbekend. Er is één persoon nagekeken in de ambulance maar is bij ons onbekend of hij vervoerd is naar een ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar de mogelijke toedracht. Een berger is gekomen om de voertuigen mee te nemen.

Foto’s: Jasper van Reenen

IMG_2473 (Kopie) IMG_2471 (Kopie) IMG_2470 (Kopie) IMG_2469 (Kopie) IMG_2468 (Kopie) IMG_2462 (Kopie) IMG_2463 (Kopie) IMG_2464 (Kopie) IMG_2465 (Kopie) IMG_2466 (Kopie) IMG_2467 (Kopie) IMG_2461 (Kopie) IMG_2460 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten