Steigerdeel bungelt gevaarlijk boven de Lisbloemstraat in Lisse

Lisse, 9 mei 2015

Vanmorgen omstreeks tien over negen werd brandweerpost Lisse met de tankautospuit en de autoladder gealarmeerd voor een stormschade op de Lisbloemstraat in Lisse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er bij woningen in aanbouw diverse steiger delen naar beneden dreigde  te vallen. Door de harde windvlagen raakte de delen los, één gedeelte van de steiger bungelde enkel aan nog maar een half gebroken houten plankje, deze situatie was voor passanten op de grond erg gevaarlijk. De brandweer is met de hoogwerker naar boven gegaan en toen heeft met het bungelende deel gecontroleerd naar beneden laten vallen. Hierna zijn de overige delen welk ook al los waren gekomen afgebroken en veilig aan de kant gelegd. Na een inzet van ongeveer drie kwartier had men de situatie weer veilig gemaakt en kon men weer inpakken en terug naar de kazerne gaan, tijdens de inzet was de straat afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten