Ongeval tussen scooter en fietser Kanaaldijk te Gouda

Sluisbrug_GDA_03

Gouda, 17 mei 2015

Net voor 14.00 uur vanmiddag werden een ambulance en politie naar de Sluisbrug in Gouda gestuurd.
Deze locatie bleek niet helemaal juist. Op het fietspad van de Kanaaldijk N207 ter hoogte van de Julianasluizen waren een scooter en wielrenner met elkaar in botsing gekomen.

Beiden zijn hierbij gewond geraakt en met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ten tijde van de afhandeling van het ongeval werd het drukke zondagmiddag verkeer geregeld door een politieagent. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren en wat de aard van de verwondingen zijn is ons niet bekend.

Foto’s: Wim Slagers

Sluisbrug_GDA_01 Sluisbrug_GDA_02 Sluisbrug_GDA_04 Sluisbrug_GDA_05 Sluisbrug_GDA_06 Sluisbrug_GDA_07

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten