Ongeval met beknelling Lisserweg / Kaagweg Abbenes

IMG_7927 (Kopie)

Abbenes, 21 mei 2015,

Vanmorgen werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met een beknelling op de Lisserweg met de Kaagweg in Abbenes. Ter plaatse had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een 45km wagen.

Het voertuig is na het ongeval op zijn zijkant tegen de vangrail aan beland. Bij het ongeval raakte een vrouw, de bestuurder van het voertuig gewond. Zij is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De politie heeft ter plaatse enkele getuigenverklaringen opgenomen. Een gedeelte van de Lisserweg was ter hoogte van het ongeval afgesloten voor het verkeer. Dit leidde tot de nodige verkeershinder. 

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_7928 (Kopie) IMG_7929 (Kopie) IMG_7932 (Kopie) IMG_7934 (Kopie) IMG_7935 (Kopie) IMG_7938 (Kopie) IMG_7939 (Kopie) IMG_7940 (Kopie) IMG_7943 (Kopie) IMG_7944 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten