Voertuig te water na ongeval op de Hoofdweg in Abbenes

Abbenes, 29 mei 2015

Vanmiddag omstreeks tien over half vier werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de hoofdweg in Abbenes.

Eenmaal ter plaatse blijk dat onder het viaduct van de A44 een busje en een bedrijfsauto met aanhanger met elkaar in botsing waren gekomen. Door deze botsing raakte de bedrijfsauto in de berm en rolde toen vanwege de steile helling over de kop de vaart in. Het ambulancepersoneel heeft de inzittende gecontroleerd maar gelukkig raakte niemand gewond, de schade was echter wel groot. Het voertuig is gelijk geborgen, de weg was tijdelijk afgesloten.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten