Grote politie actie na feest bij jongerencentrum “De speaker” in Alphen aan den Rijn

Aanhoudigen bij feest APN (6) (Kopie)

Alphen aan den Rijn,  31 mei 2015

Afgelopen nacht zijn er twee aanhoudingen verricht na een feest bij jongerencentrum “De Speaker” gelegen aan de Concertweg in Alphen aan den Rijn.

Bij het jongerencentrum was er afgelopen nacht een groot feest gaande waar een paar honderd mensen op af kwamen. Volgens de politie waren er wat onenigheden waarop de politie in groten getale ter plaatse kwam om toezicht te houden op het feest.

Toen het feest rond 04:15 uur ten einde was, heeft de politie meerdere mensen weggestuurd. Twee mensen weigerden om weg te gaan en begonnen de agenten te beledigen waarop de twee personen zijn aangehouden.

Rond 06:00 uur was de rust weer wedergekeerd waarna de politie-eenheden weer retour konden.

Aanhoudigen bij feest APN (1) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (2) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (3) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (4) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (5) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (7) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (8) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (9) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (10) (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten