Hulpdiensten rukken uit voor mogelijk persoon te water, Voorwillenseweg Gouda

Mogelijk persoon te water Gouda (8)Gouda, 31 mei 2015

De hulpdiensten werden omstreeks vier uur op de zondagochtend gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water aan de Voorwillenseweg in Gouda. Ter plaatse bleek de melding te zijn gemaakt door ene bewoner aldaar die een fiets vond op het bruggetje naar zijn huis.

Omdat de eigenaar van de fiets in geen velden of wegen te bekennen was werd er toch maar alarm geslagen. Aan de fiets was ook te zien dat hij behalve het asfalt ook andere dingen geraakt had. Tussen de trappers zaten bijvoorbeeld blaadjes en het voorwiel was nat.

De ter plaatse gekomen hulpdiensten hebben in de sloten gezocht maar hier geen persoon aangetroffen. Het lijkt er op dat toen de eigenaar bemerkte dat zijn achterband lek was geraakt hij klaar was met zijn barrel en er voorgoed afscheid van heeft genomen.

Toen eenmaal duidelijk was dat er geen slachtoffer was, werd de gealarmeerde brandweer van post Reeuwijk geannuleerd en hoefde ook de tweede ambulance niet ter plaatse te komen. De politie heeft de fiets maar meegenomen.

Foto’s: Rens de Haan

Mogelijk persoon te water Gouda (1) Mogelijk persoon te water Gouda (2) Mogelijk persoon te water Gouda (3) Mogelijk persoon te water Gouda (4) Mogelijk persoon te water Gouda (5) Mogelijk persoon te water Gouda (6) Mogelijk persoon te water Gouda (7) Mogelijk persoon te water Gouda (9)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten