Lifeliner inzet bij onwelwording op binnenvaartschip Hollandsche IJssel bij Gouda

Binnenvaartschip_GDA19Gouda, 31 mei 2015

Rond half negen vanmorgen werden de hulpdiensten waaronder de Lifeliner opgeroepen voor een medische noodsituatie aan boord van een Belgisch binnenvaartschip op de Hollandsche IJssel.

Het schip dat onderweg was vanuit Rotterdam richting Gouda meerde af ter hoogte van de Julianasluis waarna de hulpdiensten uiteindelijk aan boord konden. Hiervoor moest eerst nog een ander binnenvaartschip haar ligplaats verlaten. Aan boord was de schippersvrouw onwel geworden en niet meer aanspreekbaar. Met hulp van de gealarmeerde brandweer koste het nog enige moeite om het slachtoffer door de nauwe doorgangen in het schip van boord te krijgen. Het slachtoffer is onder begeleiding van de arts van het traumateam naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Wat er precies aan boord aan de hand was is onduidelijk maar het schip mag voorlopig niet verder varen.

Foto’s: Wim Slagers & Franklin Coenen

Binnenvaartschip_GDA01 Binnenvaartschip_GDA02 Binnenvaartschip_GDA03 Binnenvaartschip_GDA04 Binnenvaartschip_GDA05 Binnenvaartschip_GDA06 Binnenvaartschip_GDA07 Binnenvaartschip_GDA08 Binnenvaartschip_GDA09 Binnenvaartschip_GDA10 Binnenvaartschip_GDA11 Binnenvaartschip_GDA12 Binnenvaartschip_GDA13 Binnenvaartschip_GDA14 Binnenvaartschip_GDA15 Binnenvaartschip_GDA16 Binnenvaartschip_GDA17 Binnenvaartschip_GDA18Lifeliner 2 inzet Julianasluis Gouda (13) (Kopie)Lifeliner 2 inzet Julianasluis Gouda (14) (Kopie)Lifeliner 2 inzet Julianasluis Gouda (18) (Kopie)Lifeliner 2 inzet Julianasluis Gouda (25) (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten