Man overreden door eigen caravan, Lisserweg Weteringbrug

Ongeval Weteringbrug (3)Weteringbrug, 24 juni 2014

Vanmiddag omstreeks kwart over 2 zijn de politie, brandweer en de ambulancedienst opgeroepen voor een ongeval op de Lisserweg in Weteringbrug. Ter plaatse bleek, op het terrein van een caravanstalling een persoon onder een caravan te liggen.

De auto waar de caravan achter hing, werd bestuurd door zijn vrouw. De brandweer heeft de caravan opgetild waarna het slachtoffer bevrijd kon worden. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Weteringbrug (1) Ongeval Weteringbrug (2)  Ongeval Weteringbrug (4) Ongeval Weteringbrug (5) Ongeval Weteringbrug (6) Ongeval Weteringbrug (7)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten