Vrachtwagen en personenauto komen met elkaar in botsing op de A12 bij Woerden

Beknelling A12 (2)Woerden, 1 juli 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Woerden. Omdat het hier een grensgeval betreft met Nieuwerbrug en Woerden en dus een grens tussen twee veiligheidsregio’s werden zowel regio Utrecht als Hollands Midden gealarmeerd voor deze melding.

Ter plaatse bleken een vrachtwagen en personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. De auto heeft daarnaast ook nog eens vol de vangrail geramd. In welke volgorde dit precies ging is onbekend.

Het letsel van de inzittenden van de auto is onbekend maar zij zijn overgedragen aan de zorg van de ambulancedienst. De brandweer heeft geassisteerd bij het verwijderen van de autoportieren om de slachtoffers uit het voertuig te kunnen halen.

De A12 richting Utrecht is een tijdje volledig afgesloten geweest en later was er één rijstrook beschikbaar. Omstreeks één uur werd de A12 weer volledig vrijgegeven.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Beknelling A12 (1) Beknelling A12 (3) Beknelling A12 (4) Beknelling A12 (5) Beknelling A12 (6)  Beknelling A12 (8) Beknelling A12 (9) Beknelling A12 (10) Beknelling A12 (11) Beknelling A12 (12) Beknelling A12 (13) Beknelling A12 (14) Beknelling A12 (15) Beknelling A12 (16)

En onze harde werker van Vermeulen Incident Management had het weer verschrikkelijk druk!
Beknelling A12 (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten