Vrachtwagen en personenauto komen met elkaar in botsing op de A12 bij Woerden

Beknelling A12 (2)Woerden, 1 juli 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Woerden. Omdat het hier een grensgeval betreft met Nieuwerbrug en Woerden en dus een grens tussen twee veiligheidsregio’s werden zowel regio Utrecht als Hollands Midden gealarmeerd voor deze melding.

Ter plaatse bleken een vrachtwagen en personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. De auto heeft daarnaast ook nog eens vol de vangrail geramd. In welke volgorde dit precies ging is onbekend.

Het letsel van de inzittenden van de auto is onbekend maar zij zijn overgedragen aan de zorg van de ambulancedienst. De brandweer heeft geassisteerd bij het verwijderen van de autoportieren om de slachtoffers uit het voertuig te kunnen halen.

De A12 richting Utrecht is een tijdje volledig afgesloten geweest en later was er één rijstrook beschikbaar. Omstreeks één uur werd de A12 weer volledig vrijgegeven.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Beknelling A12 (1) Beknelling A12 (3) Beknelling A12 (4) Beknelling A12 (5) Beknelling A12 (6)  Beknelling A12 (8) Beknelling A12 (9) Beknelling A12 (10) Beknelling A12 (11) Beknelling A12 (12) Beknelling A12 (13) Beknelling A12 (14) Beknelling A12 (15) Beknelling A12 (16)

En onze harde werker van Vermeulen Incident Management had het weer verschrikkelijk druk!
Beknelling A12 (7)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten