Vrachtwagen rijdt boom uit de grond met ernstige schade als gevolg op het Benedeneind Noordzijde in Benschop

Vrachtwagen op boom Benschop (9)Benschop, 1 juli 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een voertuig te water op het Benedeneind Noordzijde in Benschop. Aanvankelijk zouden ook de duikers van Schoonhoven ter plaatse komen ter assistentie van regio Utrecht maar al snel bleek dat deze duikers niet nodig waren.

Ter plaatse bleek een vrachtwagen vol met zand tegen een boom te zijn gebotst waarna de boom omviel en in het water terecht kwam. De vrachtwagen bleef op de boom hangen, net boven het water.

Hoewel de schade aan de cabine enorm was, kon de chauffeur zelf uitstappen en bleef hij ongedeerd. De berging zal enige tijd in beslag gaan nemen.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Vrachtwagen op boom Benschop (1) Vrachtwagen op boom Benschop (2) Vrachtwagen op boom Benschop (3) Vrachtwagen op boom Benschop (4) Vrachtwagen op boom Benschop (5) Vrachtwagen op boom Benschop (6) Vrachtwagen op boom Benschop (7) Vrachtwagen op boom Benschop (8)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten