Uitslaande middelbrand in meterkast op de Kanaalstraat in Lisse

Lisse, 2 juli 2015

Vanavond omstreeks kwart voor negen kregen de brandweerkorpsen van Lisse en Lisserbroek melding van een uitslaande meterkastbrand op de Kanaalstraat in Lisse, in de eerste melding werd gelijk opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

De brandweer Lisse was zeer snel ter plaatse omdat men nog bezig was met het omzagen van een boom welk dreigde om te vallen op de Spekkelaan in Lisse, toen de woningbrand melding binnenkwam is men gelijk met spoed vertrokken hierheen. De brandweer had de uitslaande vlammen al snel onder controle, enkele buurtbewoners waren ook al met de tuinslang in de weer om de brand te bestrijden. Mede door de snelle inzet van de brandweer is erger voorkomen, de brand en rookschade aan de woning is echter groot. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest om de laatste smeulende resten in het plafond te blussen, hierbij is het plafond uit elkaar gehaald. Gelukkig waren er geen personen meer in de woning aanwezig tijdens de brand. Stichting Salvage kwam nog ter plaatse om de schade in kaart te brengen.

Foto´s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten