WO inzet BKG (17)Buitenkaag, 9 juli 2015

De brandweer van Kennemerland en Hollands Midden werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval materieel op het water aan de Lisserdijk in Buitenkaag. De brandweer kwam onder andere met duikers en een boot ter plaatse.

Eenmaal op de plaats van het incident bleek een boot problemen te hebben met een losgeschoten as. Hierdoor kwam er water in de boot. De brandweer heeft de boot naar de haven gesleept en gekeken of ze binnen in de boot iets konden doen. Dit bleek niet het geval waarna men retour kazerne ging.

De eigenaar zocht zelf een oplossing voor het probleem en gebruikte tot die tijd een pompje om het water uit zijn boot te houden.

Foto’s: Robert van Voorst

WO inzet BKG (1) WO inzet BKG (2) WO inzet BKG (3) WO inzet BKG (4) WO inzet BKG (5) WO inzet BKG (6) WO inzet BKG (7) WO inzet BKG (8) WO inzet BKG (9) WO inzet BKG (10) WO inzet BKG (11) WO inzet BKG (12) WO inzet BKG (13) WO inzet BKG (14) WO inzet BKG (15) WO inzet BKG (16)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten