Boot in problemen langs de Lisserdijk in Buitenkaag

WO inzet BKG (17)Buitenkaag, 9 juli 2015

De brandweer van Kennemerland en Hollands Midden werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval materieel op het water aan de Lisserdijk in Buitenkaag. De brandweer kwam onder andere met duikers en een boot ter plaatse.

Eenmaal op de plaats van het incident bleek een boot problemen te hebben met een losgeschoten as. Hierdoor kwam er water in de boot. De brandweer heeft de boot naar de haven gesleept en gekeken of ze binnen in de boot iets konden doen. Dit bleek niet het geval waarna men retour kazerne ging.

De eigenaar zocht zelf een oplossing voor het probleem en gebruikte tot die tijd een pompje om het water uit zijn boot te houden.

Foto’s: Robert van Voorst

WO inzet BKG (1) WO inzet BKG (2) WO inzet BKG (3) WO inzet BKG (4) WO inzet BKG (5) WO inzet BKG (6) WO inzet BKG (7) WO inzet BKG (8) WO inzet BKG (9) WO inzet BKG (10) WO inzet BKG (11) WO inzet BKG (12) WO inzet BKG (13) WO inzet BKG (14) WO inzet BKG (15) WO inzet BKG (16)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten