Mogelijk brand in woning aan de Rietstraat in Lisserbroek

Brand Lisserbroek (16)Lisserbroek, 14 juli 2015

De hulpdiensten uit zowel Kennemerland als Hollands Midden werden vandaag gealarmeerd voor een mogelijk woningbrand op de Rietstraat in Lisserbroek.

Ter plaatse bleek dat een buurman een rookmelder af had horen gaan en niet veel later hoorde de man een tweede rookmelder af gaan. Hierop heeft de man 112 gebeld.

De ter plaatse gekomen brandweer kon zo snel geen brand ontdekken en besloot niet onnodig schade aan de woning te maken door een raam of deur open te breken. Geprobeerd werd zonder schade binnen te komen maar toen dit niet lukte werd er contact opgenomen met de bewoner om zo spoedig mogelijk naar huis te komen.

Toen deze thuis was kon de brandweer binnen treden en daar bleek al snel dat een oven die vergeten was uit te zetten de boosdoener was. Echt sprake van brand was er niet maar dit had zomaar anders kunnen zijn. De bewoner had de oven aangezet en werd gebeld om kinderen op te halen, hierbij vergat de bewoner de oven uit te zetten. De brandweer kon na controle retour.

Rookmelders redden levens maar voorkomen ook erger!

Foto’s: Robert van Voorst

Brand Lisserbroek (1) Brand Lisserbroek (2) Brand Lisserbroek (3) Brand Lisserbroek (4) Brand Lisserbroek (5) Brand Lisserbroek (6) Brand Lisserbroek (7) Brand Lisserbroek (8) Brand Lisserbroek (9) Brand Lisserbroek (10) Brand Lisserbroek (11) Brand Lisserbroek (12) Brand Lisserbroek (13) Brand Lisserbroek (14) Brand Lisserbroek (15)  Brand Lisserbroek (17) Brand Lisserbroek (18) Brand Lisserbroek (19) Brand Lisserbroek (20) Brand Lisserbroek (21)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten