Vrouw gered van verdrinkingsdood Strand 1 Noordwijk

Noordwijk, 18 juli 2015

Zaterdag omstreeks half zes zijn meerdere politie eenheden, twee ambulances en de Noordwijkse Reddingsbrigade opgeroepen voor een persoon in nood in de zee.

Bij aankomst is de boot van de Noordwijkse Reddingsbrigade direct te water gelaten. Deze heeft de volledige kustlijn afgezocht. Bij strand afrit 1 werd de vrouw uit zee gehaald. Aan wal stonden verschillende hulpverleners klaar om de drenkeling eerste hulp te verlenen. De ambulancedienst heeft de drenkeling na onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis.

Omdat het niet duidelijk was of er nog een tweede drenkeling zou zijn is de KNRM gaan helpen bij het zoeken. Toen na enkele zoekslagen het bericht kwam dat deze persoon aan wal stond konden alle hulpdiensten retour.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten