Koe belandt in gierput aan het Hoogeind in Driebruggen en containerbrand in Waarder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Driebruggen, 19 juli 2015

Op zondagavond werd de brandweer van Driebruggen gealarmeerd voor een dier in problemen aan het Hoogeind in die plaats. De brandweer ging met gepaste spoed ter plaatse.

Op een boerderij bleek een koe in een gierput te zijn gevallen. De ruimte was erg krap maar na enige moeite en vakwerk werd de koe met behulp van een de voorlader van een tractor uit de gierput getrokken. Het dier is schoongespoten waarna ze weer kon bijkomen van dit avontuur.

Later op de avond werd de brandweer Driebruggen en de politie opgeroepen voor brand in een ondergrondse container op de Prins Clausstraat in Waarder. Ter plaatse hebben zij de container vol met schuim laten lopen waarna het brandje al snel was geblust. Hierna konden zij retour kazerne. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s met dank aan: Brandweer Driebruggen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BRW DBN (1) [1600x1200] BRW DBN (3) [1600x1200]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten