Man bekneld bij bedrijfsongeval op de A44 bij Leiden

Ongeval Leiden (11)

Leiden, 25 juli 2015

Vanmorgen om 10:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A44 Rechts bij 18,4 in Leiden.

Ter plaatse was een ongeval gebeurd op de brug van de A44 bij Leiden. Omdat in eerste instantie gemeld werd dat er iemand onder een betonblok zou liggen rukten de hulpdiensten massaal uit, waaronder ook het trauma team uit Rotterdam. Zij zijn geland in de nabije omgeving van het incident. Volgens Rijkswaterstaat raakte tijdens het hijsen een zogenoemde ligger los. De man wist opzij te springen, maar kon niet voorkomen dat hij gewond raakte aan zijn been. Hij bleek later zijn been te hebben gebroken. Aan de brug op de A44 wordt dit weekend gewerkt en de A44 is vanwege die werkzaamheden tussen Leiden en Leiden-Zuid in beide richtingen dicht. De werkzaamheden aan de brug zijn na het incident enige tijd stilgelegd voor onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5)  Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11) Ongeval Leiden (12)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten