Motorrijder maakt zware val van dijk op Schielands Hoge Zeedijk in Gouda

SchielandsHZdijk_Gda_002Gouda, 6 augustus 2015

Even voor half vijf vanmiddag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Schielands Hoge Zeedijk te Gouda. Ter hoogte van de wijk ‘Weidebloemkwartier’ was een motorrijder van de dijk gereden.

De motorrijder was na zijn werkdag bij een bedrijf aan deze dijk op zijn motor gestapt en weggereden. Bij het wegrijden ging het echter meteen flink mis. Hij verloor de macht over zijn machine en kwam naast de weg in het gras terecht. Hij knalde daarna tegen een hek dat naast een trap tegen de dijk loopt. De motorrijder werd hierbij over zijn motor geslingerd en kwam met een flinke smak via een houten hekwerk onderaan de dijk terecht. Hij raakte hierbij zwaar gewond. Medewerkers van het naastgelegen bedrijf hebben eerste hulp verleent waarna het slachtoffer door de ambulancebroeders werd gestabiliseerd en met spoed naar het Erasmus MC Ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Een berger heeft zijn motorfiets opgehaald.

Foto’s: Wim Slagers

SchielandsHZdijk_Gda_001 SchielandsHZdijk_Gda_003 SchielandsHZdijk_Gda_004 SchielandsHZdijk_Gda_005 SchielandsHZdijk_Gda_006 SchielandsHZdijk_Gda_007 SchielandsHZdijk_Gda_008 SchielandsHZdijk_Gda_009 SchielandsHZdijk_Gda_010

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten