Man volgt zijn navigatie en rijdt met zijn fiets over de A12 bij Bodegraven

DSC_0003 (Kopie)

Bodegraven, 9 augustus 2015

Meerdere automobilisten die vannacht over de A12 bij Bodegraven reden keken raar op toen zij een persoon over de vluchtstrook zagen fietsen. Al snel stroomden de eerste telefoontjes binnen bij de alarmcentrale waarop de politie gealarmeerd werd.

Een man stopte met zijn auto op de vluchtstrook en liet de fietser stoppen. De politie kwam ter plaatse en nam het van de man over. De fietser heeft naar eigen zeggen zijn navigatie gevolgd waarna hij op de A12 terecht kwam. De politie heeft de persoon en zijn fiets van de A12 gehaald en meegenomen. Er is tijdelijk één rijstrook afgesloten geweest, dit leverde weinig hinder op voor het overige verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0001 (Kopie)DSC_0004 (Kopie) DSC_0008 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten