Zwaargewonde bij aanrijding tussen auto en busje Landscheidingsweg Wassenaar

Wassenaar, 28 augustus 2015

Vrijdagavond omstreeks 21:45 uur vond er op de Landscheidingsweg een ernstige aanrijding plaats. De hulpdiensten rukten massaal uit. Tevens is een traumahelikopter ter plaatse gekomen voor medische assistentie.

Een personenauto en een busje zijn frontaal op elkaar gebotst. In de melding werd gemeld dat een van de voertuigen te water zou zijn geraakt, dit was ditmaal niet het geval. Er zijn twee personen zijn gewond geraakt, een daarvan is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie zal een onderzoek starten naar de oorzaak van het ongeval. De weg zal tot na het onderzoek afgesloten zijn.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten