Ongeval met vrachtwagens en auto’s op de A4 bij Leiderdorp

Ongeval A4 (1)Leiderdorp, 4 september 2015

Vrijdag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A4 in het Limesaquaduct bij Leiderdorp. Er bleek een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Bij het ongeval waren vier voertuigen te zien welke zwaar beschadigd waren.

Er bleek niemand bekneld te zitten, wel raakte een vrachtwagenchauffeur gewond. Hij is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Ten tijde van het ongeval waren de drie rijstroken afgesloten. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s: District 16 – Koen Jongen Ongeval A4 (2) Ongeval A4 (3) Ongeval A4 (4) Ongeval A4 (5) Ongeval A4 (6) Ongeval A4 (7) Ongeval A4 (8) Ongeval A4 (9) Ongeval A4 (10) Ongeval A4 (11) Ongeval A4 (12) Ongeval A4 (13) Ongeval A4 (14) Ongeval A4 (15) Ongeval A4 (16) Ongeval A4 (17) Ongeval A4 (18) Ongeval A4 (19) Ongeval A4 (20) Ongeval A4 (21) Ongeval A4 (22)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten