Hollands Midden assisteert bij ernstig ongeval op de N14 in Wassenaar

Ongeval N14 (1)Wassenaar, 16 september 2015

Vanavond zijn omstreeks 18:40 uur de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval met een beknelling op de N14 in Wassenaar.

Ook het trauma team is ter plaatse gekomen om medische hulp te bieden. Ter plaatse bleek er een ernstige aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt. Vanwege een beknelling heeft de ter plaatse gekomen brandweer een voertuig open geknipt. Twee personen zijn uiteindelijk met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de aanrijding. De Noordelijke Randweg is vanwege het incident afgesloten in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: District 16 – K. Jongen & Regio15 – Sander Paardenkooper Ongeval N14 (2) Ongeval N14 (3) Ongeval N14 (4) Ongeval N14 (5) Ongeval N14 (6) Ongeval N14 (7) Ongeval N14 (8) Ongeval N14 (9) Ongeval N14 (10)

Ongeval (2) Ongeval (3) Ongeval (4) Ongeval (5) Ongeval (6) Ongeval (7) Ongeval (8) Ongeval (9) Ongeval (10) Ongeval (11) Ongeval (12)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten