Auto raakt te water op de Penning in Leiderdorp

Leiderdorp – Vanmiddag zijn om 13:00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water aan de Penning in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek een oudere dame met haar voertuig te water te zijn geraakt. Drie omstanders welke het ongeval zagen gebeuren, sprongen het water in waarna de bestuurster uit het water is gehaald. Hierop is door hen eerste hulp verleend tot de komst van het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel en uiteindelijk met onbekende verwondingen vervoerd richting het ziekenhuis. De bestuurster vroeg even voor het ongeval de weg aan twee getuigen waarop zij wilde gaan keren. De getuigen hoorde plotseling slippende banden waarna het voertuig een lantaarnpaal ramde, door een grote bossage reed en uiteindelijk achter de bossage te water raakte. Een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen waarna het voertuig is geborgen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Voertuig te water LDP (3) Voertuig te water LDP (7) Voertuig te water LDP (12) Voertuig te water LDP (15) Voertuig te water LDP (16)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten