Kop-staart botsing op de N11 bij Zoeterwoude

Zoeterwoude – Vanmiddag omstreeks 16:18  uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N11 bij Zoeterwoude in de richting van Bodegraven.

Ter plaatse had een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een moeder en dochter welke in de personenauto zaten zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is echter niets bekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Ongeval N11 ZTE (1) Ongeval N11 ZTE (2) Ongeval N11 ZTE (4) Ongeval N11 ZTE (5)    Ongeval N11 ZTE (9)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten