Welkom op de vernieuwde 112HM.nl

Mededeling, 21 september 2015

Beste bezoeker,

U heeft zo’n beetje de hele dag de website 112HM.nl niet kunnen bezoeken in verband met de verhuizing naar een nieuwe website. Dank voor uw geduld en meteen willen wij u een hartelijk welkom heten op de vernieuwde website.

We hebben een aantal maanden hard gewerkt om dit in elkaar te zetten en gingen alleen akkoord met perfectie. Vandaag is dan de dag, hij kan de lucht in.

Let op: Nieuwsberichten van vóór 21 september 2015 zullen nog weergegeven worden in een gedeeltelijk ‘oude’ style.

Uiteraard zijn wij altijd blij met feedback. In de reactiemogelijkheid hieronder kunt u uw mening achterlaten of een eventueel geconstateerde fout doorgeven. Wij zullen dan proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

De Facebooklink aan de rechterzijde van de pagina werkt nog niet. Hier zijn we van op de hoogte en werken aan een oplossing.

Rest ons alleen nog u veel plezier te wensen op de nieuwe website en hopen u de komende jaren weer net zo prettig van nieuws te voorzien als dat wij de afgelopen 7 jaar hebben gedaan.

Nogmaals dank voor uw begrip en geduld!

Vriendelijke groet,
Team 112HM.nl

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten