Kraanmachinist wordt onwel op 45 meter hoogte, Surinamestraat Leiden

Leiden – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een onwelwording van een kraanmachinist op de Surinamestraat in Leiden. Ter plaatse stond men toch wel even voor een uitdaging, de man zat namelijk op 45 meter hoogte.

De brandweer werd ook gealarmeerd om te assisteren maar de autoladder komt niet tot 45 meter hoogte. Gelukkig kon het slachtoffer zichzelf wel nog bewegen waarna er gebruik gemaakt kon worden van de trap en de lift om de man uiteindelijk naar beneden te krijgen.

Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Toon van der Poel

Onwel op hoogte, Leiden (1) Onwel op hoogte, Leiden (2) Onwel op hoogte, Leiden (3) Onwel op hoogte, Leiden (4) Onwel op hoogte, Leiden (5)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten