Ongeval auto/scootmobiel op de Lisserdijk in Lisserbroek

Lisserbroek – Vanmiddag omstreek één uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Lisserdijk in Lisserbroek.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een flinke botsing was gebeurd tussen een personenauto en een oudere vrouw op een scootmobiel. Volgens getuigen sloeg de vrouw op de scootmobiel zonder richting aan te geven af en slak zij de weg over, een naderende personenauto kon toen niet meer optijd stoppen en een botsing was het gevolg. De vrouw viel na de botsing om op het wegdek, omstanders welk het zagen en hoorde gebeuren verleende eerste hulp. De ambulancedienst heeft na aankomst de vrouw gestabiliseerd op de weg en hierna behandeld in de ambulance, daarna is zij naar een ziekenhuis in Hoofddorp vervoerd. De scootmobiel raakte zwaar beschadigd door de botsing, de auto had schade aan de voorzijde opgelopen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten