Voertuig raakt te water langs de Bovenberg in Bergambacht

Bergambacht – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een voertuig te water op de Bovenberg in Bergambacht. Ter plaatse bleek een auto te water te zijn geraakt maar was de bestuurder al zelf uit zijn voertuig geklommen.

De duikers van de brandweer hebben wel nog een zoekslag in het water gemaakt maar niets meer aangetroffen. De bestuurder hoefde ook niet per ambulance vervoerd te worden. Toen de brandweer niets meer kon betekenen ging men retour kazerne.

Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (1) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (2) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (3) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (4) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (5) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (6) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (7) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (8)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten