Vanmiddag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg A4 L bij Hoofddorp. Naast de hulpdiensten van Kennemerland werden ook die uit Hollands Midden ter plaatse gevraagd.

Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden op de afrit Den Ruygen Hoek bij het brugrestaurant. In eerste instantie werden ook de brandweer van Hoofddorp, Roelofarendsveen en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Hun inzet bleek uiteindelijk niet nodig waarop zij weer retour zijn gegaan. Beide inzittenden raakten niet gewond en kwamen wonder boven wonder met de schrik vrij. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Foto’s: District 16 – Koen Jongen

Ongeval A4 Hoofddorp (1) Ongeval A4 Hoofddorp (2) Ongeval A4 Hoofddorp (3) Ongeval A4 Hoofddorp (4) Ongeval A4 Hoofddorp (5) Ongeval A4 Hoofddorp (6) Ongeval A4 Hoofddorp (7) Ongeval A4 Hoofddorp (8) Ongeval A4 Hoofddorp (9) Ongeval A4 Hoofddorp (10) Ongeval A4 Hoofddorp (11) Ongeval A4 Hoofddorp (12) Ongeval A4 Hoofddorp (13) Ongeval A4 Hoofddorp (14)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten