Lifeliner inzet na val van hoogte Hartog van Beijerenstraat Ter Aar

Ter Aar- Vanochtend werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval bij een bedrijf aan de Hertog van Beijerenstraat in Ter Aar. Ook werd het Mobiel Medisch Team gealarmeerd ter medische assistentie en kwam met de lifeliner ter plaatse.

Ter plaatse was er iemand van nog onbekende hoogte naar beneden gevallen. Na behandeling van de toegesnelde hulpverleners is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet meegegaan naar het ziekenhuis en kon weer terug vliegen naar de basis. Over de oorzaak van het ongeval is bij ons niks bekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

DSC_0923 (Kopie) DSC_0929 (Kopie) DSC_0930 (Kopie) DSC_0934 (Kopie) DSC_0939 (Kopie) DSC_0942 (Kopie) DSC_0946 (Kopie) DSC_0949 (Kopie) DSC_0957 (Kopie)

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten