Gewonde na ongeval tussen twee auto’s, Voorlaan Kruisweg

Lansingerland – Op zondagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Voorlaan in Kruisweg. In eerste instantie werd alleen de ambulancedienst gealarmeerd, maar later ook brandweer voor de  melding van een beknelling.

De aanrijding had plaatsgevonden op de kruising met de Dwarslaan. Eén van de bestuurders zou bekneld zitten, maar dit bleek niet zo te zijn. Wel hebben de brandweerlieden de ambulance geassisteerd. Nadat de man in de ambulance lag, ging de brandweer terug naar de kazerne.

De kruising was enige tijd afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend; de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval Voorlaan Kruisweg 01 Ongeval Voorlaan Kruisweg 02 Ongeval Voorlaan Kruisweg 03 Ongeval Voorlaan Kruisweg 04 Ongeval Voorlaan Kruisweg 05 Ongeval Voorlaan Kruisweg 06 Ongeval Voorlaan Kruisweg 07 Ongeval Voorlaan Kruisweg 08

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten