Lamp veroorzaakt brand in woning op de Vossiusstraat in Gouda

Gouda – Deze avond werd de brandweer van post Gouda Gealarmeerd voor een woningbrand op de Vossiusstraat in Gouda, niet veel later werd ook de ambulancedienst gealarmeerd.

Toen de brandweer ter plaatse kwam heeft zij meteen een binnenaanval gedaan. Een lamp welke op een matras lag vatte vlam waarna het matras in brand vloog. De bewoners hebben zelf de brand geprobeerd te blussen maar dit was tevergeefs. De ambulancedienst heeft de bewoners gecontroleerd op rookinhalatie, niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Het matras is naar buiten gebracht waarna deze nageblust is. Door de brand ontstond er veel rookontwikkeling in de woning, de brandweer heeft deze verdreven met een overdrukventilator waarna de brandweer retour post kon.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0001 (Kopie) DSC_0002 (Kopie) DSC_0004 (Kopie) DSC_0010 (Kopie) DSC_0011 (Kopie) DSC_0013 (Kopie) DSC_0015 (Kopie) DSC_0017 (Kopie) DSC_0019 (Kopie) DSC_0021 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten